library

НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ДНУ

logo dnu
fon2

CSS Menu On Top Css3Menu.com

 

 

eng ru

19.12.2019_________

Зустріч з мистецтвом

Усвідомлення краси врятує світ (М.К.Реріх)

13 грудня 2019 року в Науковій бібліотеці відбувся захід: «Зустріч з мистецтвом», присвячений 145-річчю від дня народження М.К.Реріха, 140-річчю від дня народження О.І.Реріх, 115-річчю від дня народження С.М.Реріха. Хочемо від всього серця подякувати Дніпропетровському міському Реріховському товариству за допомогу в підготовці та за всебічну підтримку. Приємно було отримати й подарунки. Дякуємо Губці Ользі Олександровні за можливість ознайомитися з творчістю сім’ї Рерихів. В програмі заходу Ольга Олександрівна демонструвала цікавий відеофільм  про сім’ю Реріхів  та презентувала «Життя і творчість С.М.Реріха та його зустріч з конструкторами КБ Південне» за програмою «Інтеркосмос».
По закінченню заходу була екскурсія по виставці репродукцій картин Миколи Констянтиновича Реріха, яка працює в приміщенні Наукової бібліотеки на 3 та 4 поверхах.
Співробітники бібліотеки підготували цікаву книжкову експозицію «Творча спадщина родини Рерихів». Дуже приємно, що нам, дійсно, є що показати. Виставка експонується в читальній залі соціально-гуманітарних наук (к.406) до 28.12.2019.
Запрошуємо всіх бажаючих ознайомитися! Дякуємо всім хто завітав на свято.



Матеріал підготувала Анна Абрамова

facebookyoutube instagram


Web of Science
Scopus
springer

DW
dpa

razumkov